У такому маринаді скумбрія не вступає за смаком червоній рибі.

Інгредієнти:

▫️Скумбрія (заморожена, розморозити) 2 шт
▫️цибуля ріпчаста за смаком
▫️вода 250 мл
▫️гвоздика 6 шт
▫️перець горошком кілька штук
▫️перець запашний мелений 1/3 ч. л.
▫️зерна коріандру шепітка
▫️сіль 2 ч. л.
▫️цукор 0,5 ч. л.
▫️олія соняшникова 2 ст. л.
▫️оцет яблучний 2,5 ст. л.

Приготування:

Скумбрію почистити, нарізати на шматочки.
Воду закип’ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію, кип’ятити 1 хв на повільному вогні.
В кінці влити оцет. Остудити. Цибулю нарізати півкільцями.
Рибу скласти в миску впереміш з цибулею, залити маринадом.
Залишити краще на добу маринуватися.

Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я