Царська шуба з сьомги в рік бика. Рецепт приготування червоної риби під шубою, салату святкового та дуже смачного. Прекрасна варіація знаменитого оселедця під шубою, яку любить практично вся країна.
шуба из семги

Як приготувати. Сьомга риба під шубою царська”

Складові:

    • Рис  — 100 Грамм
    • Сьомга слабосолона  — 300 Грамм
    • Цибулина  — 1 шт.
    • Авокадо  — 1 шт.
    • Лимон  — 0.5 шт.
    • Зелень  — 1 Пучок
    • Яйце  — 2-3 шт.
    • Морква  — 1 шт.
    • Майонез  — за смаком
    • Сіль  — за смаком

1. Перший етап – підготовка інгредієнтів. Рис потрібно відварити до готовності, яйця – круто, моркву – до м’якості. Дно зручної ємності застелити харчовою плівкою та викласти рис рівним шаром. При бажанні рецепт приготування червоної риби під шубою  можна використовувати трохи рисового оцту, як для роллів.

2. Зверху рису необхідно викласти нарізану невеликими кубиками сьомгу. Розподілити по всій поверхні. Подрібнити кріп та висипати зверху.

3. Змастити тонким шаром майонезу. Цибулину очистити, нарізати кубиками та викласти зверху. За бажання цибулю попередньо можна ошпарити окропом або замаринувати.

4. Очистити від кісточки авокадо та нарізати дрібними шматочками.

5. Викласти у форму, підсолити трохи та полити соком лимона. З авокадо цей простий рецепт червоної риби під шубою заграє новими фарбами.

6. Очистити яйця і дрібно нарізати. Вимити та просушити трохи зеленої цибулі. З’єднати з яйцем і викласти наступним шаром.
Як слід полити майонезом.

7. Залишилося очистити відварену моркву та натерти на тертці. Викласти у форму, притиснути ложкою або руками та заправити майонезом.

8. Перед подачею червона риба під шубою в домашніх умовах повинен просочитися в холодильнику хоча б кілька годин. Потім акуратно зняти плівку і за бажання присипати зверху зелень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я