Лосось риба червона, риба лосось смачна. Що можна зробити з здавалося б звичайної риби, але це не стосується лосося. При правильному і вмілому приготуванні він залишить незабутнє враження від смаку цієї чудової риби.
Спробуйте цей простий і смачний рецепт та розкажіть, як він вам подобається.
Рецепт та інгредієнти:
Лосось розрізати на 4 частини. Зніміть шкіру.
Кухонна сіль, перець розподілити по всій площі.
Переверніть рибу іншою стороною. Кухонна сіль, перець.
Розігрійте сковороду. Масло. Викладіть рибу в каструлю. Обсмажити із двох сторін. У на сильному вогні 2 хвилини з кожного боку.
Вийняти рибу із сковороди. 12 невеликих помідорів розрізати навпіл. 2 зубчики часнику
порубати ножем.
Масло. Шпинат 400гр. Додати порції в сковороду. Обсмажити шпинат 3 хвилини. Обсмажити помідори із шпинатом ще 2 хвилини. Приправити подрібненим часником. І 1 ч. сушена зелена цибуля. Додати 250 мл вершків. Перемішати та обсмажити 2 хвилини. Сир 40гр. Пармезан 1 ст.
Викладіть рибу в каструлю. Смажити 10 хвилин на середньому вогні.
Не дивно, що це один із моїх улюблених рецептів. Ніжний рецепт, який тане у роті!
Приготуйте спагетті. Дітям такий варіант дуже до вподоби. Смачно і корисно.
Спробуйте цей простий і смачний рецепт та розкажіть, як він вам подобається.
Смачного!