Тунець дуже корисна для організму і смачна риба, яка зберігає свої властивості навіть після консервування. І якщо ви вже готували з ним незвичайний салат, пропонуємо ще одну страву.

Фаршировані тунцем яйця.

Інгредієнти:
6 яєць;
½ банки тунця у власному соку;
Сіль, перець за смаком;
Сік лимона;
Кріп;
Насіння кунжуту;
Декілька гілочок руколи для декору – за бажанням.

Приготування:

Яйця відварюємо круто 7-10 хвилин. Очищаємо та розрізаємо навпіл. Виймаємо жовток. Тунець розминаємо вилкою. Додаємо жовток і також розминаємо масу.

Збризкуємо соком лимона, кладемо сіль, перець і дрібно нарубаний кріп. Перемішуємо. Фаршируємо білки сумішшю, що вийшла. Прикрашаємо зернами кунжуту. Фаршировані тунцем яйця готові. Смачного. Тунець з жовтками та спеціями можна подрібнити у блендері. Тоді маса вийде однорідна, як паштет. І теж гарно виглядатиме на білках
.
Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я