Салати із червоної риби! Цей перевершив усі очікування! Ніжний, соковитий, смачний!
Салат “ЕКСТАЗІ” із сьомгою.
Складові:
корнішони 4-5 шт (великі) морква 1 шт картопля 1 шт сьомга слабосолона 200 гр яйце 1 шт червона ікра 5 ч.л
майонез
.
Морква, картопля та яйця зварити, остудити та почистити. Всі інгредієнти натираємо на великій тертці,
крім сьомги. Сьомгу нарізаємо кубиками.
.
У пластмасовий контейнер із кришкою викладаємо шарами. Важливо: кожен шар ущільнюється! Потім промазуємо майонезом.
.
1 шар: корнішони, майонез
2 шар: морква, майонез
3 шар: картопля майонез
4 шар: сьомга, майонез
5 шар: яйце (останній шар, майонезом промазувати не треба).
Щільно закриваємо контейнер кришкою, і ставимо нашу заготовку в холодильник на ніч.
На наступний день дістаємо, відкриваємо контейнер, зверху кладемо тарілку в якій подаватимемо салат, перевертаємо, і салат легко відстає від пластмасового посуду, за рахунок того, що першим шаром ми поклали, корнішони.
Потім промазуємо зверху, і з боків майонезом, і прикрашаємо червоною ікрою. Викладаємо по одній ч.л. у п’яти місцях по колу. Так як салат всю ніч стояв у холодильнику, його можна одразу ж розрізати!
Розріз салату дуже гарний, втім він гарний не тільки в розрізі, а й весь. Салат “ЕКСТАЗІ” з сьомгою прикрасить будь-який святковий стіл, і ми впевнені, що ваші гості залишаться у захваті! Бик любить сьомгу!