Усі запитували мене про цей рецепт. Просто візьміть свинину та готуйте, результат вам сподобається.

Смачна страва зі свинячого стегенця. Доклавши трохи зусиль, у вас може вийти чудова м’ясна страва.

М’ясна страва без суєти. Для приготування страви потрібні такі інгредієнти:

Свиняче стегенце (рулька) 1500гр.

Маринад:

Вода 1,5 л. Темне пиво 1л. Сіль 2 ст. л. Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Селера. Лавровий лист 3-5 шт. 1/2 головки часнику. Італійські трави 1 ст. л. Горох цукровий 4-5 шт. Чорний перець горошком 20 шт. Зірочки анісу 2-3 шт. Гвоздика 3-4 шт.

Свиняче стегенце укладаємо в ємність і заливаємо приготованим маринадом. Залишаємо на ніч у холодильнику або будь-якому прохолодному місці.
.

Після того як м’ясо замаринували його необхідно проварити в цьому ж маринаді 2 – 2.5 годин залежно від того, який вік м’яса – молоде біля 2 години, старіше 2.5 – 3 години.

Даємо м’ясу охолонути до теплого стану (близько 1 години) і рясно змащуємо карамельною глазур’ю. Я рекомендую силіконову кисть.

Глазур:

Мед 1 ст. ложка, гірчиця 1 ст. ложка, соєвий соус 3 ст. ложки, бульйон 3 ст. ложки.

Після того як свиняча рулька змащена і ввібрала глазур поміщаємо м’ясо в духову шафу при температурі 200 С. Випікати слід 30 хвилин.

До цієї страви рекомендується подавати гарнір, який готується як інгредієнт, що добре доповнює смак м’яса.

Рецепт гарніру:

Капуста 500гр. Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Паприка 1шт. Олія рослинна 30мл. Часник 3-5 зубчиків. Кріп, петрушка, коріандр, кілька гілочок. Кухонна сіль. Цукор. Чорний перець. Томатна паста 3 столові ложки.

У відеоогляді показано як готувати та послідовність дій.

Смачного!

Все спрашивали меня об этом рецепте.

Просто возьмите свинину и готовьте, результат вам понравится.

Вкусное блюдо из свиного бедра. Приложив немного усилий, у вас может получиться чудесное мясное блюдо.

Мясное блюдо без суеты. Для приготовления блюда необходимы такие ингридиенты:

Свиная рулька 1500гр.

Маринад: Вода 1,5л. Темное пиво 1 л. Соль 2 ст. л. Репчатый лук 1 шт. Морковь 1 шт.

Сельдерей. Лавровый лист 3-5 шт. 1/2 головки чеснока. Итальянские травы 1 ст. л.

Горох сахарный 4-5 шт. Черный перец горошком 20 шт. Звездочки аниса 2-3 шт.

Гвоздика 3-4 шт.

Свиную рульку укладываем в емкость и заливаем приготовленным маринадом.Оставляем на ночь в холодильнике или любом прохладном.

После того как мясо замариновалось его необходимо проварить в этом же маринаде ок. 2 – 2.5 часов в зависимости от того, какой возраст мяса – молодое ок. 2 часов, более старое 2.5 – 3 часа.

Даем мясу остыть до слегка теплого состояния (ок. 1 часа) и обильно смазываем карамельной глазурью. Я рекомендую силиконовую кисть.

Глазурь: Мед 1 ст. Горчица 1 ст. Соевый соус 3 ст. Бульон бульон 3 ст.

После того как свиная рулька смазана и впитала в себя глазурь помещаем мясо в духовой шкаф при температуре 200 С. Выпекать следует 30 минут.

К этому блюду рекомендуется подавать гарнир который готовится как ингредиент, хорошо дополняющий вкус мяса.

Рецепт гарнира: Капуста 500гр. Репчатый лук 1 шт. Морковь 1 шт. Паприка 1 шт. Масло растительное 30мл. Чеснок 3-5 зубчиков. Укроп, петрушка, кориандр, несколько веточек. Поваренная соль. Сахар. Черный перец. Томатная паста 3 столовые ложки.

В видео обзоре показано как готовить и последовательность действий.

Приятного аппетита!

У цьому відео я пропоную вам приготувати стегно в суміші овочів та спецій, які підкреслять чудовий смак стегенця. А потім запекти в духовці свиняче стегенце з чудовим соусом. Цей рецепт – чудова альтернатива рульці в пиві. Спробуйте приготувати смажену рульку за цим простим рецептом, і я впевнений, вам сподобається.


Інгредієнти:

2 свинячі стегенця (по 1200 г). Близько 2 л води 1 велика цибулина 1 велика морква 200 г кореня селери Стебла петрушки Цибуля 1 столова ложка ягід ялівцю (за бажанням) Запашний перець 2 справжніх зірчастого анісу 3 лаврових листи 2 ½ -3 столових ложок


Для соусу:

2 столові ложки меду 50 мл світлого пива 50 мл соєвого соусу Суміш перцю 2 ч.л. томатної пасти Варити 1,5-2 години (залежно від розміру суглоба). Кулак повинен бути майже готовий випікати при 180 ° C 60 хвилин. Салат: 300 г молодої картоплі Редиска 200 г Тім’ян Сіль Оливкова олія 100-150 г помідорів чері Тім’ян,
чорний перець солити за смаком Цибуля Приємного апетиту

Смачного!

blank

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я