Золотий курячий рулет Хуанцзінь Цзітуй Цзюань – приготовлений на пару і обсмажений до золотистої скоринки рулет із курки з каштанами, беконом і сиром. Ефектна, соковита та смачна страва китайської кухні.

Курка фарширована шинкою та сиром.

Курка – 1 шт, сіль, перець, майонез.

для начинки:

шинка – 100 г, сир твердий – 100 г., яйця сирі – 2 шт., вершки – 3-4 ст. ложки, білий батон – 4 скибочки, перець болгарський – 1 шт, петрушка – 4 гілочки, сіль, перець.

Приготування:

Курочку вимити і зняти з неї шкіру, залишаючи ніжки та крильця.
Куряче м’ясо відокремити від кісток і прокрутити на м’ясорубці або подрібнити блендером.
Батон замочити в молоці та залишити набухати.
Шинку порізати кубиками чи соломкою.
Сир потерти на великій тертці.
Зелень дрібно порубати.
Перець нарізати кубиками.

Для начинки: змішати разом курячий фарш, віджатий батон, шинку, сир, болгарський перець, зелень, додати сирі яйця, вершки чи молоко, посолити та поперчити до смаку.
Курячу шкіру посолити, поперчити всередині та зовні, і укласти всередину курки начинку.
Отвір зашити або сколити зубочистками.
Курку зверху змастити майонезом, зв’язати ніжки та крильця ниткою (щоб курка зберегла природну форму).
Деко змастити майонезом або олією і покласти курку.
Запікати при помірному жарі (160-180) протягом 1,5 годин, періодично поливаючи соком, що виділяється, або бульйоном.
За 5-10 хвилин до готовності додати температуру, для отримання гарної засмажкої скоринки.

Охолодити. За бажанням можливо подавати в розрізаному вигляді.

Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я