Страва, яке змагається з шашликом!
І напевно виграє. Запікаємо м’ясо в духовці по-грузинськи. Ідеальний рецепт, завдяки якому м’ясо виходить м’яким і соковитим. Лимон робить його м’яким, мед додає солодощі і нейтралізує кислинку. Неймовірний аромат і смак!
Основні інгредієнти:
М’ясо (яловичина, свинина) – 1 кілограм
Мед – 2 столові ложки
Лімон – половина
Сметана – 1 столова ложка
Хмелі-сунелі, кінза, розмарин, базилік, петрушка, укроп, чорний перець, сіль – по смаку
Як готувати:
Нарізати середніми шматками м’ясо, посікти зелень, видавити сік з лимона.
Змішати підготовлені інгредієнти, додати спеції, мед, посолити, постояти в холодильнику 2-3 години.
Замариноване м’ясо змішати зі сметаною, викласти у форму для випікання чи деко.
Запікати 45-60 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.
Подавати з овочевим салатом або гарніром.
Смачного!