додому Їжа та страви Рецепти, опис страв Огірки “по злодійскі” – Аль Капоне.

Огірки “по злодійскі” – Аль Капоне.

0

Цю назву огірки отримали через великий вміст часнику в рецепті, а в кінці ще й вливається горілка, що надає огіркам чудового смаку! Замаринуйте огірки за запропонованим рецептом – здивуйте себе та рідних! А також не забудьте поділитися цим чудовим рецептом із близькими, друзями та сусідами.

Для приготування знадобиться:

  • огірки — 2 кг;
  • сіль звичайна — 2 ст.л;
  • цукор — 2 ст.л;
  • лимонна кислота — 10 г;
  • часник очищенний — 2 головки;
  • вода — 1,5 л;
  • зелень (люба) — за смаком;
  • горілка (люба) — 50 г.

Послідовність приготування:

Беремо огірки, добре промиваємо під водою, обрізаємо кінчики.
Потім у попередньо вимиту, висушену і стерильну банку на дно укладаємо спочатку часточки часнику, поверху кладемо огірки і спеції.
Паралельно готуємо розсіл із зазначених продуктів, заливаємо їм двічі наші огірки у банках, вдруге вливаємо горілку та закупорюємо залізними гарячими кришками.
Ставимо банки вниз кришками, обертаємо теплою ковдрою і залишаємо остигати таким чином на 24 години.
Зберігати такі заготовки бажано там, де темно та холодно.

Бажаємо приємного апетиту!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ скасувати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version