Гречана каша з м’ясом, як готували її за старих часів — повноцінна, смачна страва! Гаряча, ароматна, ситна — із запалу зі спеки!

Інгредієнти для приготування гречки:

гречка – 300 гр;

вода або бульйон – 900 мл;

цибуля – 1 шт;

морква велика – 1 шт;

перець червоний – 1 шт;

томатна паста – 2 ст.л;

тушонка або фарш – 350 гр.

Спеції:

сіль, перець; часник – 4-5 зуб; зелень – 30 гр.

Рецепт приготування гречки:

Обсмажуємо цибулю, моркву, перець, томатну пасту, м’ясо. Додаємо спеції, сіль, перець та гречку. Заливаємо водою і варимо протягом 20 хвилин, поки не випарується вода, потім додаємо зелень, часник і закриваємо кришкою на 5 хвилин. Найсмачніша гречка готова!

Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я