Гречана каша з м’ясом, як готували її за старих часів — повноцінна, смачна страва! Гаряча, ароматна, ситна — із запалу зі спеки!
Інгредієнти для приготування гречки:
гречка – 300 гр;
вода або бульйон – 900 мл;
цибуля – 1 шт;
морква велика – 1 шт;
перець червоний – 1 шт;
томатна паста – 2 ст.л;
тушонка або фарш – 350 гр.
Спеції:
сіль, перець; часник – 4-5 зуб; зелень – 30 гр.
Рецепт приготування гречки:
Обсмажуємо цибулю, моркву, перець, томатну пасту, м’ясо. Додаємо спеції, сіль, перець та гречку. Заливаємо водою і варимо протягом 20 хвилин, поки не випарується вода, потім додаємо зелень, часник і закриваємо кришкою на 5 хвилин. Найсмачніша гречка готова!
Смачного!