Курячі котлети завжди виходять ніжними, м’якими та соковитими. Щоб вони вийшли ще й ароматнішими, додаємо зелень, особливо кріп. А вершкове масло робить їх дуже соковитим.

Для приготування смачних котлет потрібні такі складники:

куряче м’ясо, 1 кг;
батон чи білий хліб, 6 шт;
цибуля, 300 г;
часник, 1 зубчик;
молоко, 150 мл;
олія вершкова, 30 г;
майонез, 2 ст.
сіль та паприка по 1 ст.л;
перець, зелень.

Як готувати котлети смачні:

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнений часник і смажимо близько 1 хвилини. Остуджуємо.

Білий хліб обрізаємо та заливаємо молоком.

М’ясо промиваємо та прибираємо шкірки, перетворюємо на фарш.

Змішуємо фарш із віджатим хлібом, подрібненим блендером цибулею.

Заправляємо фарш усіма спеціями та сіллю, зеленню.

Порада: Щоб котлети були ніжними, добре вимішуйте фарш і відбивайте його.

Формуємо котлети та обсмажуємо до рум’яності з двох боків.

Викладаємо у форму та запікаємо 15 хвилин при 170 градусах.

Я ще поливаю котлети вершковим маслом, щоб вони запікалися і залишалися соковитими.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я