Свинячі реберця по-канадські. Новий смак знайомої страви.

Складові:

Ребра свинячі – 800 г.
Пюре (яблучне, можливе використання пюре для дитячого харчування) – 80 г.
Кетчуп – 80 г.
Часник (сухий, у порошку) – 1/2 ч. л.
Папріка солодка – 1/2 ч. л.
Перець чорний (мелений) – 1/2 ч. л.
Соєвий соус – 2-3 ст. л.
Лимон (вичавити сік) – 1/2 шт.
Цукор коричневий – 3 ст. л.
Кориця (мелена) – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Змішайте всі інгредієнти (крім м’яса, звичайно) у відповідному за розміром посуді.
2. Реберця розріжте так, щоб на порцію припадало по одному ребру. Якщо шматки великі і ви готуватимете м’ясо в духовці, можна попередньо відварити їх протягом 15-30 хвилин. Я цього не робила. Покладіть м’ясо в соус, добре обмажте кожен шматок і заберіть у холодне місце щонайменше на 30 хвилин для маринування.
3. Викладіть ребра на лист, накрийте фольгою і запікайте від однієї години до півтори при Т220 С. якщо м’ясо виділить занадто багато соку, злийте його.
4. Соусом, що залишився, змащуйте ребра кожні 20-30 хвилин. Через 40 хвилин фольгу зняти та запекти м’ясо до рум’яності.
5. Якщо соус залишиться, зваріть його залишки на повільному вогні, поки цукор повністю не розчиниться, і подавайте окремо для тих, хто любить реберця з подвійною порцією соусу.

Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я