Риба і молоко, багатьом таке поєднання може здатися абсурдним, але в результаті виходить справді смачно. Скумбрія, яка готується в молоці, дуже соковита і набуває ніжного, злегка вершкового смаку.

До того ж, готується досить швидко, витрачається на її приготування близько півгодини і зовсім без олії, а результат завжди відмінний з легким вершковим смаком…

Інгредієнти:

Скумбрія – 2 шт.

Цибуля – 3-4 шт.

Молоко – 400-500 мл.

Вода – 200 мл.

Лавровий лист – 1-2 шт.

Чорний перець горошком – 4-5 шт.

Запашний перець – 2-3 шт.

Паприка – 1 ч. ложка

Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Очистити та промити скумбрію та цибулю. Цибулю нарізати кільцями. Скумбрію нарізати на шматки. У сковороду на дно викласти цибулю та зверху скумбрію.

Додати лавровий лист, сіль, перець та паприку. Влити трохи води та готувати після закипання на малому вогні під кришкою протягом 5 хвилин.

Потім додати молоко (краще тепле або гаряче) акуратно перемішати рибу з цибулею, накрити сковороду кришкою і готувати на невеликому вогні після закипання молочного «бульйону» ще хвилин 7-10.

Потім зняти сковороду з вогню та залишити скумбрію у гарячому молоці «доходити» ще хвилин на 10. Готову рибу викладають на тарілку, посипають зеленню і можна пригощатися!

Смачного!

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я