Взагалі складно уявити, що для приготування смажених курячих стегон використовується сковорода, здається, що вони щойно зняті з мангалу. З рум’яною хрусткою скоринкою, ніжні та соковиті всередині! Рецепт навіть записувати не варто: все просто і зрозуміло.

Як приготувати курячі стегна на сковороді по-американськи.

Якщо ви хочете посилити відчуття, що курячі стегна по-американськи приготовлені на вогні, додайте спеціальну приправу для шашлику. Крім того, рекомендую покласти в м’ясо і трохи куркуми. Ця приправа надасть стегнам красивого золотистого кольору.

Складові:

Куряче стегно 6 шт. Сіль за смаком. Приправа для м’яса за смаком. Соняшникова олія за смаком. Вершкове масло 20 г. Часник 3 зуб. Лимонний сок за смаком. Петрушка сушена 1ст. ложка. Гірчиця за смаком. Цибуля 2 середні головки.

Приготування.

Зробіть надрізи на курячих стегнах із двох сторін. Посипте їх сіллю та приправою для курки.

смажені стегенця

На сковороді розігрійте олію і викладіть стегна шкірою вниз. Накрийте сковороду пергаментом з отворами і обсмажуйте курку до золотистості з двох сторін.
На іншій сковороді розігрійте соняшникову олію та вершкове масло. Додати дрібно нарізаний часник, лимонний сік, суху петрушку.

Перекладіть курячі стегна на сковороду з часником і присипте їх півкільцями цибулі. Накрийте кришкою сковороду і готуйте м’ясо 20–25 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин переверніть.

стегенця смажені

Подавайте курячі стегна з цибулею, доповнивши їх будь-яким гарніром. Найкраще підійдуть запечена картопля, салат зі свіжих овочів, відварений рис або макарони. Таке гаряче можна подавати на святковий стіл. Приємний аромат смаженої курки миттю розбудить апетит усіх присутніх!

Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я