Дещо орігінальна страва з сиру, крабових паличок та помідорів. Здавалось би звичайні складові, а який витончений та неймовірний смак.

Сирний крем-салат “Тюльпани”.

ІНГРЕДІЄНТИ:

– Помідори (невеликого розміру) – 10-11 шт.
– Яйця курячі (великі) – 2 шт.
– Крабові палички – 100 гр.
– Плавлений сирок – 200 гр.
– Часник – 2 зубки.
– Майонез – близько 150 гр.
– Цибуля зелена – 50 гр.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Курячі яйця відварюють круто (близько 10 хвилин), дають їм охолонути,
очищають від шкаралупи і натирають, використовуючи дрібну тертку, в глибоку тарілку.
2. Плавлені сирки натирають на дрібній тертці та додають до яєць.
3. Очищений часник подрібнюють за допомогою часнику та додають до суміші плавленого сиру та яєць.
4. Крабові палички також натирають на дрібній тертці, з’єднують з іншими інгредієнтами, додають майонез і добре перемішують.

Порада: Щоб крабові палички легко натиралися на дрібній тертці, їх необхідно заморозити.

5. Помідори миють і розрізають кожен на 6 рівних частин, не дорізаючи томат до кінця.
6. З томатів за допомогою ложки витягають серединку.
7. У такий спосіб готують до подальшої роботи всі помідори.
8. Кожен помідор наповнюють сирним крем-салатом.
9. Фаршировані крем-салатом помідори викладають на гарну тарілку як букет тюльпанів.
10. Зелену цибулю миють, обсушують та викладають на блюдо, імітуючи стебла квітів.
11. Сирний крем-салат “Тюльпани” готовий.

Приємного вам апетиту!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я