Скумбрія під шубою за великим рахунком є ​​варіацією звичного багатьом салату оселедця. Але виходить він набагато смачніший і готується навіть простіше. До того ж салат виходить настільки яскравим, що його сміливо можна поставити і на чолі святкового столу.

Інгредієнти:

500 грамів буряка,

2 філе копченої скумбрії,

4 яйця,

200 грамів моркви,

400 грамів картоплі,

150 грамів майонезу.

Картоплю чистити не потрібно. Відварюємо у мундирі в підсоленій воді, тільки тепер очищаємо та пропускаємо через велику тертку. Туди ж додаємо трохи майонезу,
змішуємо і першим шаром викладаємо у форму для подачі салату.

Тепер одне філе скумбрії ріжемо дрібними кубиками, друге великими шматочками. Подрібнену рибу викладаємо другим шаром. На неї дрібно шаткуємо одну червону цибулину і дуже тонким шаром покриваємо майонезом. Наступний шар – подрібнена відварена морква, знову вкрита майонезом.
Зверху укладаємо рівним шаром натерти на тертці відварені буряки, фінальний шар подрібнені відварені яйця. Залишилося розподілити по центру рибу та можна подавати салат до столу.

Видеорецепт:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я