М’ясо з легкістю відходить від кістки, виходить м’яким та дуже смачним. Обов’язково спробуйте приготувати, не пошкодуєте! Реберця виходять настільки смачними, що через пару хвилин на столі залишається тільки порожня тарілка.
Інгредієнти для приготування реберець:
Свинячі реберця – 1 кг;
Пиво світле – 200 мл;
Мед – 2 ст. ложки;
Перець чилі – за смаком;
Соєвий соус – 50 мл;
Чорний перець – 1/3 ч. ложки;
Орегано та розмарин – 1/2 ч. ложки;
Рослинна олія – для смаження.
Рецепт приготування реберець:
Ребра нарізаємо таким чином, щоб вони все спокійно помістилися в сковороду.
У розігріту сковороду наливаємо олію, викладаємо ребра і обсмажуємо до золотистої скоринки з двох сторін.
У глибоку тарілку наливаємо 200 мл. світлого пива, 2 ст. ложки меду, 50мл. соєвого соусу, чорний перець, гострий перець чилі, орегано та розмарин.
Ретельно перемішуємо до розчинення меду.
Коли реберця обсмажаться, вливаємо підготовлений маринад, зменшуємо вогонь на мінімум. Гасимо під закритою кришкою протягом 30 хвилин.
Через зазначений час знімаємо кришку і поливаємо готові реберця карамелізованим соусом.
Смачного!