Рулет з оселедця з ароматною начинкою. Цей чудовий та оригінальний рецепт приготування гранично простий, використовуючи найдоступніші продукти.
Цікавий варіант святкової закуски, яка не тільки здивує ваших гостей, а й не вдарить по вашому бюджету.
Інгредієнти:
1 великий оселедець
1/2 моркви
1 яйце
40 г плавленого сиру
20 г вершкового масла
1 ст. ложка оливкової олії
Зелень за смаком
Інструкції:
1. Очистіть оселедець, позбавившись зайвих елементів, включаючи дрібні кісточки. Зсередини зріжте верхню частину філе і наріжте дрібними кубиками.
2. Заморозьте вершкове масло для зручності нарізки. Наріжте зелень, моркву та яйце на дрібний кубик. Покладіть нарізане філе оселедця в миску, додайте заморожене масло, нарізані яйце, моркву і зелень. Ретельно перемішайте.
3. Викладіть верхню частину оселедця на харчову плівку. Поступово розподіліть начинку по верхній частині оселедця. Покрийте начинку другою частиною риби. Акуратно заверніть у щільний рулет, використовуючи плівку для формування
.
4. Поставте рулет у холодильник і дайте йому застигнути щонайменше три години. Перед подачею швидко поріжте рулет на порції та розкладіть на тарілках.
Порада: Щоб приготування рулету з фаршированого оселедця було ще зручнішим, заморозьте не тільки вершкове масло для начинки, а й сам оселедець.
Заморожена риба легше нарізається, зберігаючи форму, що робить процес складання рулету більш простим та акуратним. Також, експериментуйте з вибором зелені в начинці – петрушка, кріп або кінза додадуть свіжості та аромату вашій страві.